Нова година, нови удобства!

Честита нова година, приятели! Пожелаваме ви 2024-та да ви донесе здраве, положителни емоции, вътрешен баланс и постигнати цели! Благодарни сме, че сме заедно за поредна обиколка около Слънцето!

Както знаете, нашата мисия е да направим психотерапията все по-достъпна в България. Ето защо една от важните стъпки е да подобряваме платформата си и тя да бъде възможно най-удобна за всеки от вас.

Направления и Школи

Горди сме да ви покажем разширеното меню за избор на специалист. То може да бъде открито на страница „Нашите специалисти“, откъдето нашите абонати разглеждат списъка с психолози и психотерапевти, част от нашата мрежа. Двете нововъведения са полетата „Направления“ и „Школи“:

В графа „Направления“ можете да въвеждате своите оплаквания, проблеми или нужди. Например „стрес“, „тревожност“, „безсъние“, „личностно развитие“, „вътрешни конфликти“, и др. Когато въведете поне три букви от съответната дума, филтърът ще ви покаже всички направления, които ги включват.

След избиране на всички критерии, от които се интересувате, можете да натиснете „Търсене“, а може и просто да погледнете динамично обновяващия се списък със специалисти, отговарящи на избраните направления.

 

По същия начин функционира и графа „Школи“, но тя се фокусира върху типа обучение, в което психологът или психотерапевтът е специализирал. Може да знаете например, че когнитивно-поведенческата психотерапия е силна в справянето с вредни навици и затова искате да филтрирате специалистите, оставяйки само тези, които са се обучавали и практикуват с тези похвати. Може пък да сте чули и за страхотните постижения при сесии с EMDR терапия – това също е школа, принадлежаща към квалификациите на част от нашите експерти. Други примери за школи са „позитивна психотерапия“, „арт терапия, „гещалт“, „логотерапия“ и много други.

Търсенето на правилния специалист може да се направи и по ключова дума. Това се случва чрез голямото поле за търсене над интерактивната карта. Въвеждането на избрана дума показва профилите на всички специалисти, които са я споменали в своите описания.

А все така филтрирането може да се извършва и по локация, по онлайн и офлайн тип на сесиите, по език и по това дали специалистът е психолог или психотерапевт.

Директна заявка за уебинар

Уебинарите, провеждани от наши специалисти, са услуга, появила се изцяло в следствие на търсенето от страна на нашите корпоративни клиенти. За втора година тя набира популярност и има дори компании, които стават клиенти на MindFit, само за уебинари – без да предоставят индивидуални терапевтични сесии на своите служители. Обратната връзка за тази услуга е силно позитивна и някои от организациите, които се възползват от нея, го правят ежемесечно от близо година.

Сред темите, покривани от нашите специалисти, са такива, свързани с управление на стреса, разрешаване на конфликти на работното място, създаване на здравословна работна среда, връщане на работа след майчинство, многообразие и приобщаване (Diversity & Inclusion), осъзнатост (mindfulness), емоционална интелигентност, адаптиране към промени, справяне с отлагането (procrastination), планиране и задаване на цели, сексуалност и стигми, изграждане на здравословен баланс между личен и професионален живот и много други. Разбира се, темата може да бъде зададена и оформена според нуждите на клиента и според нея да бъде избран най-подходящият и компетентен специалист.

Уебинарите могат да бъдат провеждани на български и английски език, а заявка за тях вече може да се подава директно към екипа на MindFit чрез специален формуляр:

Докато сме на темата, ще ви издадем, че идват и други удобства и нововъведения, най-близкото от които е речник на психологическите термини. Неговата цел ще бъде да ви помогне да разбирате статии и литература, полезна за опознаване на собствената си психика, както и тази на останалите. Освен това ще знаете какво има предвид терапевтът ви, когато спомене „заявка“, „пренос“, „контрапренос“, „проекция“ и редица други думи, които иначе може да заемат от времето ви за активна психотерапия.

Ще се радваме да чуем мнението ви за платформата и новите функционалности в избран от вас канал: на имейл hello[at]mindfit.bg, във Facebook, Instagram или LinkedIn. И не забравяйте да превърнете 2024-та в своята година!

Имаш въпрос към екипа?

Свържи се с нас на hello@mindfit.bg или чрез контактната ни форма.

Абонирай се за нашия бюлетин

Ако искаш пръв да научаваш за новостите покрай MindFit.

Вход