Често задавани въпроси

Често задавани въпроси

Какво е MindFit.bg?

MindFit.bg е оналайн платформа, която дава достъп на служители от различни компании до предварително подбрана мрежа от специалисти в сферата на психологията и психотерапията.

MindFit.bg не е лечебно заведение и не предлага медицинско обслужване, както и отговори на медицински въпроси.

Как работи MindFit.bg?

MindFit.bg работи на абонаментен принцип. За да можете да се възползвате от услугите на нашите специалисти, следва Вашият работодател да сключи договор с МайндФит България ООД и да Ви съдейства за създаването на Вашия профил. В зависимост от плана, който е избрал Вашият работодател, можете да се възползвате от съответен брой сесии месечно чрез платформата на MindFit.bg.

Как мога да запазя час за консултация чрез платформата на MindFit.bg?

За да се възползвате от услугите на специалистите, които са част от мрежата на MindFit.bg, е необходимо Вашият работодател да е сключил договор с МайндФит България ООД и да предлага тази опция под формата на социална придобивка. Ако смятате, че MindFit.bg е нещо, от което Вие и Вашият екип бихте имали полза, можете да попълните нашата контактна форма или да се свържете с нас на hello@mindfit.bg.

На какъв принцип подбирате психолозите и психотерапевтите, с които работите?

MindFit.bg подбира професионалисти само със завършено подходящо висше образование, които разполагат с нужните квалификация, етика и морал. Всеки психолог или психотерапевт, който става част от мрежата на MindFit.bg, следва да приеме Правилата и Нормите на МайндФит България ООД, които са създадени в унисон с  препоръките на Етичния Метакодекс на Европейската федерация на психологическите асоциации, Етичния кодекс на българските учени и Етичния кодекс на Дружеството на психолозите на Република България.


Страницата се разширява и допълва непрекъснато. Aко не сте открили отговор на въпросите си, попитайте ни чрез нашата контактна форма или се свържете с нас на hello@mindfit.bg.