Bullet Journal / Точков дневник за начинаещи

Т. нар. bullet journal или (аматьорски) преведено от нас на български – „точков дневник“ е все по-популярен метод за продуктивност и едновременно с това – разпускане. Той е както хоби, така и органайзер на ежедневието.

Подходящ е за всеки, но най-вече за хората, на които им е омръзнало от записките на хвърчащи листчета или от претоварването на съзнанието със задачи, които лесно могат да бъдат „разтоварени“ на хартия.

Във вчерашното ни живо включване във Фейсбук Вики разказа за личния си опит с тази интересна методология, както и за най-често срещаните разновидности. Там можете да се запознаете с причините най-подходящата хартия да не е на редове, на квадратчета или празна, а на точки. Ще научите и в колко сфери от живота ви тази комбинация от хоби и инструмент за продуктивност може да допринесе.

Списъци със задачи („to do lists“), проследяване на навици („habit trackers“), страници, тип класически дневник („diary“) и ключовете или легендите на използваните в това изкуство символи са част от темите, които покриваме в 43-минутното видео по-долу:

Именно такъв тип дневник, но брандиран от името на MindFit, можете да си спечелите до края на месеца, ако вземете участие в празничната ни игра във Facebook, Instagram или LinkedIn.

Успех! 🙂

Имаш въпрос към екипа?

Свържи се с нас на hello@mindfit.bg или чрез контактната ни форма.

Абонирай се за нашия бюлетин

Ако искаш пръв да научаваш за новостите покрай MindFit.

Вход